J a d ł o s p i s

 

Poniedziałek 29.09

 

Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem. Śliwka.

Kompot malinowo-truskawkowy.

 

Wtorek 30.09

 

Kotlet schabowy. Ziemniaki. Mini marchewki gotowane.

Sok pomarańczowy.

Występująca grupa alergenów: gluten, jajka, produkty mleczne, cytrusy.

 

Środa 01.10

 

Krupnik z ziemniakami. Pieczywo. Drożdżówka z kruszonką.

Herbata wieloowocowa.

Występująca grupa alergenów: gluten, jajka, produkty mleczne.

 

Czwartek 02.10

 

Kotlet pożarskiego. Ziemniaki. Sałata ze śmietaną.

Sok marchewkowo-owocowy.

Występująca grupa alergenów: gluten, jajka, produkty mleczne.

 

Piątek 03.10

 

Pierogi czekoladowe z serem i śmietaną.

Kompot wiśniowy.

Występująca grupa alergenów: gluten, produkty mleczne, kakao.

 

Szkoła zastrzega sobie zmiany w jadłospisie.

 😀 Smacznego