J a d ł o s p i s
Poniedziałek 29.09
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem. Śliwka.
Kompot malinowo-truskawkowy.
Wtorek 30.09
Kotlet schabowy. Ziemniaki. Mini marchewki gotowane.
Sok pomarańczowy.
Występująca grupa alergenów: gluten, jajka, produkty mleczne, cytrusy.
Środa 01.10
Krupnik z ziemniakami. Pieczywo. Drożdżówka z kruszonką.
Herbata wieloowocowa.
Występująca grupa alergenów: gluten, jajka, produkty mleczne.
Czwartek 02.10
Kotlet pożarskiego. Ziemniaki. Sałata ze śmietaną.
Sok marchewkowo-owocowy.
Występująca grupa alergenów: gluten, jajka, produkty mleczne.
Piątek 03.10
Pierogi czekoladowe z serem i śmietaną.
Kompot wiśniowy.
Występująca grupa alergenów: gluten, produkty mleczne, kakao.
Szkoła zastrzega sobie zmiany w jadłospisie.
😀 Smacznego